Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Certificare ISO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
CERTIFICATE ACUM ISO  

SC Axora Consulting& Services SRL  a fost infiintata in 2008, pentru satisfacerea cererii crescande de certificare, emise de firmele interesate. SC Axora Consulting&Services SRL ofera servicii de consultanta in vederea proiectarii si implementarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 si HACCP/ ISO 22000 clientilor sai.   Ne dorim sa imbunatatim activitatea tuturor firmelor care ne solicita ajutorul si prin aceasta sa sporim eficacitatea managementului de varf din organizatie.

Ajutam la instruirea personalului beneficiarilor, pentru o reala intelegere de catre acestia a imporTantei sistemelor de management.

De ce aveti nevoie de un sistem de management al calitatii implementat ???

-Un sistem de management implementat si certificat este o investitie care va aduce  profit prin o mai buna organizare si functionare a organizatiei.
- Obligativitatea detinerii certificatului ISO 9001 in vederea participarii la licitatii publice (cerinta eliminatorie de altfel)
-Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana va aduce obligativitatea ca fiecare organizatie (institutie) sa respecte cerintele si legislatia europeana.
_                
De ce SC Axora Consulting&Services SRL
__
           _Axora Consulting&Services  s-a înfiinţat cu scopul de a face implementarea si certificarea ISO accesibile tuturor companiilor, indiferent de marimea acestora.
Solutiile de management oferite vor fi pe deplin adaptate profilului organizatiei dv.
Realizarea documentatiei se va face in timp optim cat si implementarea acestuia in cadrul organizatiei.
Dispunand de personal tanar suntem mereu cu un pas inainte iar preturile oferite de catre SC Axora Consulting&Services SRL  sunt unice in Romania.

             Daca vrei ca afacerea ta sa fie certificata acum ISO conform standardelor europene contacteaza’ne acum pentru o cerere de oferta  telefonic sau prin e-mail:

Tel: 0722 455 698 - drd. Ing.  Roxana Onea
        0726 631 324 - RMC Iulian Onea  

In cazul in care nu doriti sa mai primiti informatii de la Axora Consulting&Services dati reply la acest mesaj cu “NU MAI TRIMITE”.
Din Gura in Gura